Wednesday, November 19, 2014

Purple eyes | Too Faced Everything Nice


Ένα ευκολοφόρετο μακιγιάζ σε μώβ χρωματισμούς! 




Προϊόντα που χρησιμοποίησα: 

Too faced everything nice palette
Mauvelous
be you
heaven
chocolate moon
chocolate soleil (bronzer)
sweet pink (ρουζ)
inner light (highlighter)

Benefit stay dont stray
Too Faced better than sex mascara
Tommy G double satin eye pencil
Bourjois erasable liner
MAC dervish lip pencil
MAC angel lipstick


Kristy xx

Friday, November 14, 2014

Haul + Eyelash extensions


Επισκέφτηκα την όμορφη Θεσσαλονίκη στις αρχές τις εβδομάδας και τρελάθηκα με τους στολισμούς των Χριστουγέννων που ξεκίνησαν, και λίγο με τα ψώνια...  


Αυτά που πήρα είναι: 

Ένα κόκκινο πλεκτό: H&M 

 Πουκαμίσα: Stradivarius, Κολιέ: Η&Μ

Ζακέτα: H&M, Νεσεσέρ: H&M

Κολιέ: Η&Μ


Κασκόλ: H&M

Φόρμα: Pull and Bear


Αποφάσισα επίσης, μιας και έχω φίλη που το κάνει, να κάνω μια εφαρμογή extension βλεφαρίδας και να μοιραστώ μαζί σας τη γνώμη μου. Είναι μία ανώδυνη διαδικασία όπου βρίσκεστε καθ'όλη τη διάρκεια με τα μάτια κλειστά.

Αρχικά επικολλούνται οι κάτω βλεφαρίδες στο δέρμα κάτω από το μάτι, για να μη πάει κόλλα από τις πάνω βλεφαρίδες και κολλήσουν μεταξύ τους. 


Μετά τοποθετούνται μεμονωμένες τρίχες σε κάθε τρίχα φυσικής βλεφαρίδας μέχρι να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι τρίχες έχουν φυσικό καμπυλωτό σχήμα και υπάρχουν σε πολλά μεγέθη. 


Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 1 με 1 μισή ώρα. Δεν πρέπει να βραχούν για 48 ώρες. Το αποτέλεσμα διαρκεί 2 εβδομάδες. Όταν κάνετε ντεμακιγιάζ δεν πρέπει να τρίβετε τη περιοχή. 

Γενικά δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ το βλέμμα φαίνεται όμορφο και φωτεινό. 
Δεν είναι όμως κάτι που πολλές μπορούν να κάνουν συνέχεια γιατί δεν είναι από τις οικονομικότερες υπηρεσίες ομορφιάς, όμως αν κάνετε συντήρηση η τιμή ελαττώνεται. 


Kristy xx





Wednesday, November 5, 2014

Too Faced: Everything Nice | Holiday Collection


Σιγά σιγά πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και τι καλύτερο από το να γιορτάσουμε με καινούργια καλλυντικά;
 Πολλές εταιρίες κυκλοφορούν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, συλλεκτικά σετ μακιγιάζ. Η πρώτη που είδα εγώ φέτος, ήταν από τη TooFaced. 



Στη χριστουγεννιάτικη σειρά της για φέτος, υπάρχουν διαθέσιμα: ένα σετ με ρουζ και bronzer, δύο σετ με προϊόντα για τα χείλη, μία παλέτα με σκιές, ένα carousel που περιέχει μικρές παλέτες με σκιές και ρουζ και τέλος μία παλέτα μεγάλη, που περιέχει 20 σκιές, 2 ρουζ, 1 bronzer, 1 highlight, και 3 πινέλα. Στη συσκευασία της, περιέχει και μια μάσκαρα και ένα μεγάλο νεσεσέρ. 


Επέλεξα να αγοράσω το τελευταίο (όπως απεικονίζεται), που πιστεύω συμφέρει περισσότερο απ ότι τα άλλα γιατί σε μία λογική τιμή, παίρνεις πάρα πολλά πράγματα. 
Η παλέτα ονομάζεται "Everything Nice". Περιέχει μία μικρή "Better than sex" μάσκαρα. Θα τη δοκιμάσω πολύ σύντομα και θα σας πω τη γνώμη μου, όμως η μάσκαρα έχει γενικά πολύ καλές κριτικές.
Μέσα στο κουτί υπάρχει και ένα φούξια νεσεσέρ σε μεγάλο μέγεθος, που από τη μία πλευρά είναι γυαλιστερή και από την άλλη έχει χοντρό glitter.


Αν ανοίξετε τη παλέτα θα βρείτε 20 σκιές, 2 ρουζ, 1 highlighter, 1 bronzer (που μυρίζει σοκολάτα), 1 πινέλο λοξό, 1 για σκιά και σβήσιμο και 1 για κοψίματα και ένα φυλλαδιάκι με 4 μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε με τα προϊόντα. 


Υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα: Γήινα, ροζ, πράσινα, καφέ, μπλε, έντονα, χρυσά (matte και με glitter)...





Και τέλος, το ένα ρουζ είναι φωτεινό ροζ, και το άλλο ροδακινί με λάμψη. Το highlight έχει χρυσή λάμψη και λίγο glitter.



Kristy xx



Monday, November 3, 2014

Fall Smoky Eye | Φθινοπωρινό μακιγιάζ


ΛΑΤΡΕΎΩ αυτή την εποχή! 

Όλα μοιάζουν τόσο ρομαντικά με τον κρύο καιρό και τη νύχτα να έρχεται από νωρίς το απόγευμα!
Στο μακιγιάζ μου λοιπόν, χρησιμοποιώ σκούρα καφέ-γήινα χρώματα που αντιπροσωπεύουν την εποχή αυτή του χρόνου! Αυτό είναι το μακιγιάζ που κάνω περισσότερο αυτό το μήνα και είναι πολύ εύκολο εφόσον χρησιμοποιώ 3 σκιές σε τόνους που πιστεύω έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας! 




I love this season! 

Everything seems so romantic with the cold weather and the fact that it's gets dark very early in the afternoon! 
So for my makeup, I use dark-brown earthy colors that represent this season! This is the makeup that I have been doing the most this month and is very easy. I use three shades of eyeshadow that I believe we all have in our vanity!


Προϊόντα | I used:

Stay don't stray Benefit 
μία μπεζ σκιά / beige eyeshadow
Mac embark ή μία σκούρη καφέ σκιά / or a dark brown eyeshadow
μία μαύρη σκιά / black eyeshadow
ένα μαύρο μολύβι / a black eye pencil
υγρό μαύρο eyeliner / a black liquid eyeliner
hoola bronzer benefit
Mac mocha blush
L'oreal miss manga mascara
Mac honeylove lipstick

Kristy xx